Jak zkontrolovat nebo zrušit vaše předplatné Týmuj Premium

Platba Týmuj Premium je realizována formou Předplatného prostřednictvím aplikací Obchod Play (Android) nebo App Store (Apple iOS).

Platnost aktuálního předplatného najdete v aplikaci Týmuj v detailu týmu, pro který jste Premium koupili. Pod profilovou fotografií týmu je umístěna informace "Týmuj Premium platí do:". Tuto informaci si můžete také ověřit přímo v rámci aplikací Obchod Play nebo App Store, kde najdete i další související informace.


Jak zrušit Týmuj Premium

Dle návodu níže (dle vašeho typu telefonu) jděte do sekce Předplatná a zde vyberte předplatné Týmuj. V jeho detailu bude k dispozici tlačítko pro zrušení předplatného.

Období, které máte již zaplacené, doběhne až do konce a po celou dobu bude Týmuj Premium v aplikaci Týmuj aktivní.

Máte další dotazy k Týmuj Premium? Kontaktujte nás na info@tymuj.cz a rádi vám pomůžeme.